Keçiboynuzu çekirdeğini toz haline getirmek gerçekten de ilginç bir süreç. Kurutma aşamasının bu kadar önemli olduğunu duymak beni şaşırttı. Peki, çekirdekleri kavurmanın tadında nasıl bir fark yaratacağını deneyimleyen var mı? Ayrıca, toz haline getirme işlemi sırasında blender yerine başka bir alet kullanan oldu mu? Elde edilen tozun farklı tariflerde nasıl kullanıldığına dair örnekler var mı?
Keçiboynuzu çekirdeğini toz haline getirmek gerçekten de ilginç bir süreç. Kurutma aşamasının bu kadar önemli olduğunu duymak beni şaşırttı. Peki, çekirdekleri kavurmanın tadında nasıl bir fark yaratacağını deneyimleyen var mı? Ayrıca, toz haline getirme işlemi sırasında blender yerine başka bir alet kullanan oldu mu? Elde edilen tozun farklı tariflerde nasıl kullanıldığına dair örnekler var mı?
Cevap yaz