Keçiboynuzu tohumları gerçekten sağlıklı bir seçenek mi? İçerdiği protein, yağ ve lif açısından zenginliği ile sindirim sistemine faydası olduğu söyleniyor. Bu tohumlar, serbest radikalleri azaltarak vücudun savunma mekanizmasını güçlendirebilir mi? Ayrıca, kalp sağlığını desteklediği iddiaları da dikkat çekici. Gıda ürünlerinde nasıl kullanıldığını düşündüğümde, un ve çikolata gibi lezzetli şeylerin içinde yer alması oldukça ilginç. Sizce, keçiboynuzu tohumu günlük beslenmemize eklenmeli mi?
Keçiboynuzu tohumları gerçekten sağlıklı bir seçenek mi? İçerdiği protein, yağ ve lif açısından zenginliği ile sindirim sistemine faydası olduğu söyleniyor. Bu tohumlar, serbest radikalleri azaltarak vücudun savunma mekanizmasını güçlendirebilir mi? Ayrıca, kalp sağlığını desteklediği iddiaları da dikkat çekici. Gıda ürünlerinde nasıl kullanıldığını düşündüğümde, un ve çikolata gibi lezzetli şeylerin içinde yer alması oldukça ilginç. Sizce, keçiboynuzu tohumu günlük beslenmemize eklenmeli mi?
Cevap yaz