Keçiboynuzu özünü kullanmaya karar verdiğimde, besin değerlerinin oldukça zengin olduğunu öğrendim. Yüksek lif içeriği sayesinde sindirim sistemini destekleyebileceğini düşünüyordum ama aşırı tüketim durumunda gaz ve şişkinlik hissinin oluşabileceği endişe verici. Daha önce sindirim sorunları yaşamış biri olarak, bu durumu göz önünde bulundurarak dikkatli tüketmem gerektiğini anladım. Ayrıca, antioksidan özelliklerinin yanı sıra bağışıklık sistemini desteklemesi de hoşuma gitti. Ancak, hamile ya da emzirenler için kullanmadan önce doktorla danışmanın önemli olduğunu belirtmeleri dikkat çekici. Sizce bu dengeyi sağlamak için ne kadar tüketmek en uygun olur?
Keçiboynuzu özünü kullanmaya karar verdiğimde, besin değerlerinin oldukça zengin olduğunu öğrendim. Yüksek lif içeriği sayesinde sindirim sistemini destekleyebileceğini düşünüyordum ama aşırı tüketim durumunda gaz ve şişkinlik hissinin oluşabileceği endişe verici. Daha önce sindirim sorunları yaşamış biri olarak, bu durumu göz önünde bulundurarak dikkatli tüketmem gerektiğini anladım. Ayrıca, antioksidan özelliklerinin yanı sıra bağışıklık sistemini desteklemesi de hoşuma gitti. Ancak, hamile ya da emzirenler için kullanmadan önce doktorla danışmanın önemli olduğunu belirtmeleri dikkat çekici. Sizce bu dengeyi sağlamak için ne kadar tüketmek en uygun olur?
Cevap yaz